Formulier ontbinding koop op afstand binnen de wettelijke bedenktijd

 

Onze gegevens

 

Bedrijfsnaam:

Adres:

Postcode:

Vestigingsplaats:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Website:

K.v.K.-nummer:

 

Toelichting

Als consument heeft u bij bestellingen via onze website in beginsel een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. Binnen deze periode kunt u de koop annuleren zonder dat u ons hiervoor een reden hoeft te geven. U moet de koopovereenkomst dan wel formeel ontbinden. Daarvoor kunt u dit formulier gebruiken. Vult u a.u.b. hieronder uw gegevens en de gegevens van uw bestelling zo volledig mogelijk in. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verwerken en afwikkelen van de ontbinding. Zie onze algemene voorwaarden voor eventuele uitzonderingen, de voorwaarden bij retournering van de bestelling, de wijze van terugbetaling van de van u ontvangen bedragen e.d.

 

 

Uw gegevens

 

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

IBAN-nummer: *

*Indien nodig, gebruiken wij uw IBAN-nummer om ontvangen bedragen conform onze algemene voorwaarden aan u terug te betalen.

 

 

Gegevens van uw bestelling

 

Datum bestelling:

Order-/bestelnummer:

Datum ontvangst:

Soort product(en):

Aantal:

Merk:

Artikelnummer/Typenummer:

Factuurbedrag: €

Factuurdatum:

Factuurnummer:

Datum betaling:

 

Bijzonderheden/opmerkingen:

 

 

Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.