Unior Gereedschap & Fietsgereedschap:

Unior ( Fiets) Gereedschap

Unior staat erom bekend dat zij hoogwaardig handgereedschap fabriceren. Dit wordt zowel door de professional gebruikt maar zeker ook door de doe-het- zelfver. Het bedrijf is opgericht in 1919 en is sindsdien enorm gegroeid. Met meer dan een eeuw aan ervaring heeft Unior een sterke positie verworven in de wereldwijde markt voor gereedschappen.

Een belangrijk punt is dat Unior de nadruk legt op de kwaliteit van al haar gereedschap. Unior maakt gebruik van hoogwaardige materialen, de nieuwste productietechnologieën en hoge strenge kwaliteitscontroleprocessen. Hierdoor bent u als eind gebruiker verzekerd van kwaliteit! Omdat Unior haar gereedschappen zo produceerd voldoen ze aan de eisen van zowel de professional maar ook aan de eisen van de doe-het-zelvers.

Unior biedt een breed scala aan gereedschappen, waaronder steeksleutels, ratelsleutels, schroevendraaiers, inbussleutels, bitjes, tangen, hamers en gereedschappen voor bijvoorbeeld de fietsindustrie. Een opvallend aspect van Unior is hun diversiteit in productaanbod, waardoor ze aan verschillende behoeften in diverse sectoren kunnen voldoen, zoals de fiets-industrie, de auto-industrie, de bouwsector en de doe-het-zelf markt.

Een ander kenmerk waarin Unior zich onderscheidt, is hun innovatie. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om hun producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt. Hierdoor blijft Unior relevant en competatief in de wereld van gereedschappen.

Nog niet overtuigd? Probeer het! U zult verstelt staan van de kwaliteit en het gebruiksgemak van Unior gereedschappen.

Item 1-24 van 124 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan vergelijking