Bobi Brievenbussen - SHP-Online helpt u graag opweg...

Bobi Brievenbus

Welke brievenbus past bij u/jou?

 

Om deze vraag te beantwoorden zullen we eerst onszelf de vraag moeten stellen, welke brievenbus past bij mij? en aan welke eisen moet mijn Bobi brievenbus voldoen?

Waar komt de Brievenbus te hangen?

- Komt de brievenbus aan bijvoorbeeld de muur te hangen dan is een brievenbus met een deur aan de voorzijde de perfecte oplossing. 

- Komt de brievenbus bijvoorbeeld aan een hek te hangen, dan is een brievenbus met een deur aan de achterzijde een perfecte oplossing. Krijgt u/ krijg jij veel paketten iets wat niet meer weg te denken is uit het hedendaagse straatbeeld, dan is bijvoorbeeld de Bobi Jumbo of de Bobi Cargo de perfecte oplossing.

- Woont u in een flat of een appartementencomplex en bent u opzoek naar een brievenbus dan is wellicht de Bobi Trio een goede keus.

- Komt de brievenbus in een paal? dan is wellicht de Bobinox de perfecte oplossing

- Liever kunststof i.p.v. staal dan is de Bobi Bella een perfecte oplossing.

 

Zo is er altijd een passende brievenbus die bij uw wensen past.

Accessoires

Ook zijn er andere mogelijkheden om de Bobi brievenbus te monteren. Zo zijn er statieven te krijgen waar de brievenbus tussen kan komen te hangen. Het enige wat dan nog rest is 2 tegels en 2 flenzen en dan kan de brievenbus bijvoorbeeld in de tuin gezet worden.

Kleur bepaling

Binnen Bobi zijn er een tal van kleuren leverbaar. Niet alleen wit, zwart en RVS , maar ook in de eigentijdse kleuren van nu zoals:

RAL9005 structuur - zwart met structuur, RAL3001 - helderrood, RAL7016 - donkergrijs, maar ook bijvoorbeeld RAL5004 - blauw zwart.

Op deze manier is er altijd een stoere, eigentijdse, sterke en modueuse Bobi brievenbus die bij jouw wensen past. 

 

Interesse in onze Bobi brievenbussen, of heeft u nog vragen? neem dan contact met ons op voor een goed en passend advies.

Hieronder vind u het complete overzicht van alle bobi brievenbussen die wij in ons assortiment hebben. Heeft u al een keuze kunnen maken qua model dan kunt ook gebruik maken van ons sub menu waarin alle brievenbussen per soort zijn uitgesplitst. 

 

Let op alle Bobi brievenbussen worden gratis verstuurd.

 

Item 1-24 van 127 in totaal item(s)
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.